Ilmoittautumisprosessi
Vaihe 1. Roolin valinta

Ekapelipalvelun käyttäjäksi ilmoittautuminen

Tervetuloa ilmoittautumaan Ekapelipalvelun käyttäjäksi. Ekapelipalvelun käyttäjänä voitte ottaa käyttöön Ekapelin eri versioita, hyödyntää palvelun erilaisia toimintoja sekä luoda ja hallinnoida ohjauksessanne olevia pelaajia.

Ekapelipalvelun käyttäjäksi ilmoittaudutaan hyväksymällä seuraavilla sivuilla esitettävät Ekapelipalvelun käyttöehdot ja täyttämällä tarvittavat tiedot sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen täyttämisen jälkeen käyttäjätunnuksenne lähetetään teille sähköpostitse.

Valitkaa seuraavista vaihtoehdoista, ilmoittaudutteko Ekapelipalvelun käyttäjäksi vanhempana vai opettajana/tutkijana. Opettajana/tutkijana ilmoittautuvat myös muut, jotka ohjaavat muiden kuin omien lastensa Ekapelin pelaamista. Mikäli ohjaatte pelaamista opettajana/tutkijana sekä vanhempana, valitkaa ilmoittautuminen opettajana/tutkijana.

Ekapelin käyttäjäksi ilmoittautuminen, opettaja/tutkija (esim. erityisopettaja, luokanopettaja, psykologi, tutkija, puheterapeutti tms.)

Ekapelin käyttäjäksi ilmoittautuminen, vanhempi (lapsen vanhempi/huoltaja)

IT-tukitunnukset

Jos työskentelet jonkin koulun tai muun organisaation IT-tuessa ja sinun on tarpeen asentaa peli useille käyttäjille, voit luoda erityisen IT-tukihenkilöille tarkoitetun käyttäjätunnuksen.Tunnuksia voit käyttää ladataksesi käyttäjien tarvitsemat pelit, mutta niitä ei voi käyttää pelin pelaamiseen.

IT-tukitunnuksen luominen