Vastaukset

Palaa aiheen valintaan.

Aihe Peliversiot
Kysymys Voiko Ekapelistä saada käyttöönsä eri ikäisille/luokkalaisille suunnatun pelin?
Vastaus
Ekapelistä on tällä hetkellä viisi eri peliä, jotka voit asentaa pelien hallintaikkunan kautta. Neljä niistä sisältää lukiharjoitteita ja ne on suunnattu eri-ikäisille ja -taitoisille pelaajille. Viides peli sisältää matemaattisia harjoitteita.

- Ekapeli-Eskari: Lyhyet ennalta määrätyt kentät, joissa harjoitetaan kirjain-äännevastaavuutta, välipaloina sanamuodostusta. Peli etenee pelaajan osaamisen mukaan.

- Ekapeli-Yksi: Sisältää tehtäviä kirjain-äännevastaavuuden sekä tavujen, sanojen ja epäsanojen tunnistavan lukemisen harjoitteluun. Peli etenee pelaajan taitojen mukaisesti.

-Ekapeli-Lukeminen: Ekapeli-Lukeminen on tarkoitettu kokoavan lukemisen ja lukemisen tarkkuuden harjoittamiseen kirjaimilla, tavuilla ja sanoilla. Peli on tarkoitettu kuudesta ikävuodesta eteenpäin. Peli etenee pelaajan taitojen mukaisesti.

-Ekapeli-Sujuvuus: Sisältää tehtäviä, joissa harjoitellaan tavujen, sanojen ja tekstien lukemista mahdollisimman nopeasti. Peli on tarkoitettu tarkoille lukijoille, joilla on tarvetta harjoitella lukemisen sujuvuutta.

- Ekapeli-Matikka2010: Harjoittaa yksi-yhteen vastaavuutta, vertailua, järjestämistä, lukusanan, -määrän ja numerosymbolin vastaavuutta sekä lukujono- ja yhteenlaskutaitoja lukualueella 0-20.

Jos ongelmasi ei vielä ratkennut, lähetä meille tarkennus kysymykseen.