Vastaukset

Palaa aiheen valintaan.

Aihe Lataamiseen ja asentamiseen liittyvät kysymykset
Kysymys Miksi peli ei lataudu vaikka valitsen avautuvasta ikkunasta "avaa"?
Vastaus
Selain ehkä vain lataa tiedoston, mutta ei avaa sitä automaattisesti. Etsi selaimen valikosta lista viimeksi ladatuista tiedostoista ja klikkaa game.jnlp.
Vastaus
Voi olla, että kyseisen tiedostomuodon avaamiseen on valittu väärä ohjelma. Tiedoston avaaminen tulee tehdä Java Web Start Launcherilla. Mikäli ohjelmaa ei näy Windowsin tarjoamassa listassa, valitse avautuneesta ikkunasta, että haluat etsiä ohjelmaa itse. Etsi koneelta Javan kansio(C:/Program Files (x86)). Sieltä sitten bin-kansio, josta valitaan javaws.
Vastaus
Koneella voi olla määriteltynä, että kyseinen tiedostomuoto avataan aina jollain tietyllä ohjelmalla, jolloin ei avaudu ikkunaa, josta valita millä ohjelmalla haluaisi tiedoston avata. Tällöin kannattaa valita "tallenna". Sen jälkeen mene sinne minne tiedosto tallennettiin, klikkaa tiedostoa hiiren oikealla napilla ja valitse "Avaa sovelluksessa". Aukeaa ikkuna, jossa tarjotaan joitakin ohjelmia, millä tiedoston voisi aukaista. Mikäli ohjelmaa Java Web Start Launcher ei näy Windowsin tarjoamassa listassa, valitse avautuneesta ikkunasta, että haluat etsiä ohjelmaa itse. Etsi koneelta Javan kansio(C:/Program Files (x86)). Sieltä sitten bin-kansio, josta valitaan javaws.

Jos ongelmasi ei vielä ratkennut, lähetä meille tarkennus kysymykseen.